header banner
Default

The top 7 DeFi cryptocurrency tokens to 10x


In DeFi is het net als zoeken naar een verborgen schat als je op zoek gaat naar tokens die je investering flink kunnen laten groeien. Binnen de wereld van DeFi zijn er enkele voorlopers die de financiële wereld op zijn kop zetten, met het potentieel voor enorme winsten en spannende veranderingen in het Web3-landschap. Hier hebben we zeven DeFi-crypto-altcoins die klaarstaan om te stijgen en misschien wel 10 keer in waarde te groeien tijdens de komende bullrun. Neem de tijd om de basis van elk van deze tokens te begrijpen, want je kan zomaar de volgende geweldige crypto-investering ontdekken.

Borroe Finance (ROE) –  De Cryptocurrency ICO die je niet mag missen

VIDEO: 5 CRYPTO COINS THAT WILL 10X IN 2022. (The Secret to #DeFi)
TechLead

Borroe Finance (ROE) komt steeds meer in de schijnwerpers in de DeFi-markt en wordt erkend voor zijn innovatieve AI-aangedreven financieringsplatform dat is gericht op content creators en Web3-enthousiastelingen. Dit is niet zomaar een andere ICO voor cryptocurrency, maar eerder een platform dat de spelregels verandert als het gaat om financiering voor Web3-bedrijven. Met $ROE-tokens die draaien op het Polygon-netwerk, een Ethereum-sidechain, stelt Borroe bedrijven in staat om NFT’s te creëren en verkopen die toekomstige inkomsten vertegenwoordigen.

Voor kopers betekent dit directe inkomsten door het verwerven van NFT’s voor een gereduceerde prijs, die vervolgens op andere platforms verhandelbaar zijn. Wat Borroe echt bijzonder maakt, is dat het zich inzet voor de principes van Web3, waarbij eerlijke waardeverdeling en het empoweren van gebruikers centraal staan. Dit platform belooft eenvoudige handel in facturen, AI-gestuurde risicobeoordeling, blockchain-beveiliging en efficiënte transacties met zowel crypto als fiat.

Bovendien heeft de tokenomics, ook wel “Roenomics” genoemd, van Borroe een deflatoire aard, wat betekent dat het schaalbaarheid en beperkte transactiekosten biedt. Gezien deze kenmerken en de unieke waarde die Borroe biedt bij het overbruggen van traditionele financieringskloven, is het geen wonder dat experts het beschouwen als een van de beste cryptomunten om nu te kopen. Deskundigen verwachten zelfs dat de waarde van $ROE met 350% zal stijgen na de presale. 

Doe mee aan de Borroe.Finance Presale

InQubeta (QUBE) – De Beste DeFi Cryptocurrency om in te Investeren

VIDEO: 10 Crypto Coins That MUST Be in Your Portfolio!
Altcoin Daily

InQubeta (QUBE) duikt snel op als een gamechanger in de wereld van DeFi-tokens en stelt zichzelf voor als ‘s werelds eerste Web3-crowdfundingplatform dat speciaal is ontworpen voor AI-startups. Als pionier op dit gebied biedt InQubeta fractionalized investment options, waarbij elke investeringskans in AI wordt vertegenwoordigd als een NFT. Of je nu op zoek bent naar de volgende grote doorbraak zoals MidJourney, QUBE biedt je de kans om erbij te zijn. QUBE, gebaseerd op Ethereum (ERC-20), is niet zomaar een gewone altcoin. Het is een deflatoire token, wat betekent dat het schaars is en in waarde kan stijgen. Experts voorspellen zelfs dat de prijs van QUBE met 400% zal stijgen na de presale.

Bovendien maakt QUBE indruk als governance-token, omdat het democratische participatie bevordert. Door QUBE te staken, kun je passief inkomen verdienen dankzij een speciale beloningspool, wat ervoor zorgt dat langdurige houders krijgen waar ze recht op hebben. Duik dieper in de wereld van InQubeta, waar crypto, AI en een visie voor de toekomst samenkomen. Het is meer dan alleen de beste nieuwe crypto om in te investeren; het is een kans om de potentie van Web3-platforms te ontdekken.

Bezoek de InQubeta Presale

Domini (DOMI) –  De Altcoin met het Beste Rendementspotentieel

VIDEO: Top 10 Crypto Coins Will Make Millionaires! (BEST CRYPTO TO BUY NOW Under $1 in 2023)
BULLRUNNERS

Domini ($DOMI) verovert de DeFi-cryptowereld en vervaagt de grenzen tussen hoogwaardige kunst en gedecentraliseerde financiën. Het bevindt zich op het Ethereum ERC-20-netwerk en introduceert een visionaire kunstmarkt waar blockchaintechnologie naadloos samenkomt met traditionele kunst. Deze gamechanger transformeert het exclusieve domein van blue-chip kunst door kunstwerken te tokeniseren tot unieke NFT’s, waardoor fractioneel eigendom mogelijk wordt.

Dit betekent dat zelfs gewone mensen kunnen investeren in gewaardeerde kunstwerken, en ouderwetse barrières worden doorbroken. Elk getokeniseerd kunstwerk garandeert onbetwiste eigendomsregistraties, waardoor het vertrouwen wordt versterkt en de kunstmarkt wordt gediversifieerd. Een opvallend kenmerk van Domini? De Domini Marketplace is een origineel NFT-platform waarmee belanghebbenden hun kunstaandelen kunnen verhandelen of op zoek kunnen gaan naar aantrekkelijke kunstfragmenten om hun collectie uit te breiden.

Maar het gaat niet alleen om investeren; $DOMI biedt ook passief inkomen, dankzij een koop- en verkoopbelasting van 7%, die zorgvuldig wordt verdeeld om brandprocessen te financieren, marketingcampagnes te voeren en liquiditeit te waarborgen. Investeren in $DOMI is eenvoudig, dankzij een uitgebreide betalingsgateway die de belangrijkste cryptocurrencies accepteert. Verbind je DeFi-wallet of registreer met je e-mailadres. Duik in Domini, waar kunst en financiën samenkomen, en waar blockchain zorgt voor transparantie.

Bezoek de Domini Presale

Stacks (STX) – De Beste Alternatieve Crypto-investering voor Bitcoin

VIDEO: Top 5 Crypto Presales to Buy Now - New 10X Potential Crypto Coins!
Jacob Crypto Bury

Op het gebied van Bitcoin-gerichte schaaloplossingen zien we toenemende interesse, omdat mensen op zoek zijn naar manieren om Bitcoin voor meer dan alleen eenvoudige transacties te gebruiken. Midden in deze ontwikkeling komt Stacks (STX) naar voren als een opkomende koploper. Met zijn Nakamoto-upgrade die later dit jaar wordt verwacht, biedt STX potentieel als de inheemse token van Bitcoin L2, Stacks. Wat opvalt, is dat STX-houders passief BTC-rendement kunnen behalen, wat stijgt naarmate het gebruik van Stacks toeneemt.

Toch stond de STX-gemeenschap in april 2023 voor een uitdaging toen een kritieke bug ervoor zorgde dat de STX-stackbalans voor een specifiek adres scheef werd weergegeven, wat resulteerde in een ongeautoriseerde winst van $425.000. Deze fout bracht de beveiliging van sBTC in gevaar. Een andere uitdaging is het misbruik van het Proof-of-Transfer (PoX) consensusmechanisme door een deelnemer, wat de prestaties van concurrenten overschaduwde en hen meer STX-beloningen opleverde dan eigenlijk verschuldigd.

Stacks past economische ontmoedigingsmaatregelen toe om zijn ecosysteemdeelnemers te synchroniseren. De effectiviteit van deze strategie om een solide BTC-brug en een consistente native prijsoracle te waarborgen, wordt echter nog steeds onderzocht. Investeerders moeten voorzichtig zijn gezien de recente uitdagingen waarmee het netwerk wordt geconfronteerd en de nog jonge staat van Bitcoin-schaaloplossingen. Voor nieuwkomers en degenen die nadenken over de grote vraag welke crypto ze vandaag voor de lange termijn moeten kopen, biedt Stacks inderdaad een veelbelovende investeringskans.

Render (RNDR) – Het Populairste Metaverse Rendering Cryptocurrency Project

VIDEO: BlackRock CEO Larry Fink SECRETLY INVESTING in Ethereum & 5 Crypto Coins
Altcoin Daily

 Ontstaan uit een fusie van de Ethereum-blockchain en OctaneRender, belichaamt RNDR decentralisatie in 3D-rendering. Render Network, vaak afgekort als RNDR, is een opmerkelijke peer-to-peer GPU-marktplaats die draait om individuen de mogelijkheid te bieden om hun ongebruikte GPU-kracht in te zetten voor 3D-rendering van motion graphics en visuals.

Wat RNDR onderscheidt, is een eenvoudige ROI in de vorm van RNDR, het intrinsieke utility-token van het platform. De elegantie van RNDR ligt in de optimalisatie van traditionele renderingprotocollen, waardoor het een hoeksteen is voor digitale talenten in de opkomende metaverse. In een tijdperk van digitale entertainment, waar 3D-visuals de norm zijn, van de meeslepende wereld van online gaming tot de betoverende crypto-metaverse, neemt de vraag naar geavanceerde rendering toe – de zorgvuldige transformatie van een 3D-ontwerp tot een getextureerd visueel feest. De gedecentraliseerde aard van het protocol belooft schaalbaarheid zonder weerga, met een krachtig GPU-renderingnetwerk dat in staat is tot massale uitbreiding volgens de evoluerende projecteisen.

Het gaat niet alleen om rekenkracht; RNDR biedt gebruikers ook een breed scala aan opties, of het nu gaat om uitbesteding van taken of het benutten van overtollige GPU-kracht, wat zorgt voor operationele efficiëntie. En vergeet niet dat blockchain-beveiliging ongeëvenaarde IP-bescherming garandeert, wat de rechten van de maker beschermt, iets wat zeldzaam is in de gecentraliseerde platforms van vandaag. Voor nieuwkomers in de wereld van crypto die op zoek zijn naar de beste DeFi-munten of nadenken over welke crypto te investeren, is RNDR een intrigerende mix van next-gen technologie met enorm potentieel. Hierdoor wordt het een serieuze kandidaat in de lijst van beste crypto’s om in te investeren.

Hedera (HBAR) – Een van de Beste Altcoins om te Kopen

VIDEO: TOP CRYPTO ALTCOINS FOR 2024 (BEST TO WORST)
No Bs Crypto

Hedera Hashgraph, oftewel HBAR, is een unieke speler in de steeds groter wordende wereld van DeFi-cryptocurrency’s. In de kern streeft Hedera ernaar een veelzijdig platform te bieden dat verschilt van typische ERC20-tokens, waarop individuen transacties kunnen uitvoeren of applicaties kunnen ontwikkelen onder het toeziend oog van een consortium van bedrijven. In tegenstelling tot veel gedecentraliseerde systemen op de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrencies, onderscheidt het zich door specifieke ontwerpkeuzes. Hoewel het indrukwekkende transactiesnelheden biedt voor zijn HBAR-cryptocurrency, staat het slechts geselecteerde nodes toe om invloed uit te oefenen op de transactiegeschiedenis.

Een dergelijk model zorgt voor snelle definitieve afwikkeling, waardoor de kans op latere wijzigingen in transactiestatussen wordt geminimaliseerd. Deze structuur biedt bedrijven het vertrouwen om te handelen op basis van betrouwbare gegevens. Bovendien heeft Hedera de aandacht getrokken van giganten zoals LG, IBM en Boeing, die als nodes in dit systeem zijn geïntegreerd. Opgericht door Leemon Baird en Mance Harmon en met $124 miljoen opgehaald uit de verkoop van HBAR, blijft de prominente rol van dit netwerk in de categorie beste crypto om in te investeren toenemen.

Lido Dao (LDO) – De Beste Crypto om te Kopen voor Moderne Investeerders

VIDEO: 3 Avalanche Gaming Altcoins You Need Before January 2024
FireHustle

Lido Dao (LDO) valt op als een revolutionair protocol in de wereld van cryptocurrency voor beginners en biedt innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van Ethereum-staking. Net voor de iconische “Merge” van Ethereum geboren, adresseert de Liquid Staking-innovatie van Lido de ontmoedigende 32 Ether stakingseis, waardoor gebruikers toegang krijgen tot de vergrendelde waarde van tokens die gestaked zijn. Dit wordt bereikt via stTokens, die dienen als placeholders en bieden gebruikers de flexibiliteit om deel te nemen aan de Decentralized Finance (DeFi) markt zodat zij hun opbrengsten kunnen verhogen.

In tegenstelling tot conventionele stakingsmethoden biedt Lido het voordeel van asset liquidity, waardoor assets kunnen worden gebruikt voor verschillende DeFi-toepassingen en top cryptomunten. Niet beperkt tot Ethereum, heeft Lido zijn vleugels uitgespreid naar andere bekende Proof of Stake blockchains, waaronder Polygon en Solana. Bestuurd door zijn gemeenschap via de LDO-token, blijft Lido toegewijd aan zijn missie: gedecentraliseerd staken vereenvoudigen en toegankelijk maken voor een breed publiek.

7 Beste DeFi Crypto Tokens om je Investering 10x te Laten Groeien – Conclusie

VIDEO: Top 5 Crypto Coins Set to Explode in 2024! "Like Buying Cardano at 1ยข!"
Altcoin Daily

Terwijl het tijdperk van decentralisatie zich ontvouwt, blijven Web3-platforms mensen aantrekken, betoveren en, nog belangrijker, traditionele financiële structuren transformeren. Hoewel cryptohandel misschien ontmoedigend lijkt voor beginners, beloven altcoins zoals die in dit artikel een veelbelovende toekomst. Of het nu gaat om het innovatieve Borroe of de samensmelting van kunst en financiën in Domini, de wereld van DeFi zit vol met kansen.

Maar zoals bij elke investering, is voorzichtigheid geboden. Laat dit artikel je helpen ervoor te zorgen dat de beste DeFi-tokens in je wallet zitten, want de geïnformeerde keuze van vandaag kan de stap zijn naar het financieel succes van morgen. Houd altijd rekening met de nuances bij het ontdekken van kansen, zoals de coolste NFT’s of altcoins die kunnen leiden tot enorme rendementen.

Bezoek de Borroe.Finance Presale  Bezoek de InQubeta Presale  Bezoek de Domini Presale

Sources


Article information

Author: Stephanie Hayes

Last Updated: 1702734842

Views: 997

Rating: 3.9 / 5 (102 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephanie Hayes

Birthday: 1987-08-03

Address: 6668 Stewart Terrace Apt. 415, Sharontown, OR 03593

Phone: +4770870710354250

Job: Article Writer

Hobby: Bowling, Playing Chess, Baking, Sailing, Whiskey Distilling, Sculpting, Tennis

Introduction: My name is Stephanie Hayes, I am a resolved, brilliant, dazzling, exquisite, unswerving, esteemed, striking person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.